Informatiesessie I Visitatoren visitatie

Over dit evenement

Categorie
Vereniging
Datum en tijd
16 jan. 2023 19:30 - 20:30
Locatie
Online

Informatiesessie I Visitatoren visitatie

Ben jij een geïnteresseerd om visiteur te worden bij de visitaties? Wil jij waarde toevoegen aan de kwaliteit en professionalisering van huidtherapie? En daarnaast leren van andere praktijken en jezelf ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van gesprekstechnieken? Meld je dan aan voor de informatiesessie visitatoren visitatie!

Tijdens deze sessie wordt informatie gedeeld over het worden en zijn van visiteur. Vereisten om visiteur te worden zijn dat een huidtherapeut lid is van de NVH en tenminste 3 jaar is afgestudeerd. Nieuwe visitatoren krijgen een training waarbij ze leren over bijvoorbeeld gesprekstechnieken en het uitwerken van een visitatierapport.

Een visiteur bezoekt samen met een collega visiteur huidtherapiepraktijken waar ze in gesprek gaan over de vastgestelde kwaliteitscriteria. Met het voorbereiden, het bezoek en opstellen van een rapport zijn visitatoren minimaal vijf uur kwijt (exclusief reistijd). Visitatoren krijgen naast leerzame ervaringen ook een passende vergoeding en KP-punten. 

De sessie is online en geeft alle geïnteresseerden de ruimte om vragen te stellen. Daarnaast wordt informatie gedeeld over de verwachtingen van een visiteur. We hopen jullie hier te zien. Ook bij twijfel, meld je vooral aan!


Praktische informatie 
Doelgroep: Huidtherapeuten (minimaal 3 jaar afgestudeerd)

Datum en tijd:
Maandag 16 januari 2023
19.15 - 19.30 uur inloggen (je wacht in de online wachtruimte) 
19.30 – 20.30 uur start de sessie

Mogelijkheid tot terugkijken: Ja

Locatie: Online
Kosten: Voor NVH leden zijn er geen kosten aan verbonden 

Kwalificaties: 
Accreditatie: 2 geaccrediteerde punten* 
* Let op: de KP-punten voor het bijwonen van de informatiesessie (onderdeel ‘Deelname aan beroepsgerelateerde commissies, platforms en (regio)bestuur van de’ beroepsvereniging) worden verwerkt na aanmelding en geheel bijwonen van de informatiesessie. Daarnaast zal er een certificaat automatisch aan jouw Mijn NVH worden toegevoegd.


Aanmelden: Via de oranje aanmeldknop links in het menu. Om de digitale informatiesessie goed te kunnen organiseren is het mogelijk om je tot en met zondag 15 januari 2023 aan te melden. Deze sessie is alleen toegankelijk voor NVH leden.

Vragen?
Neem bij vragen contact op met het secretariaat via info@huidtherapie.nl of 035 - 5427552. Of lees deze pagina met alle informatie over visitatie.