Inspiratiesessie I Visitatie van start!

Over dit evenement

Categorie
Vereniging
Datum en tijd
30 mei 2023 19:30 - 20:30
Locatie
Online

Inspiratiesessie | Visitatie van start!

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereidingen voor visitatie. We hebben het proces uitgewerkt, een online omgeving ingericht, handboeken geschreven, informatiesessies gegeven en visiteurs geworven. De volgende stap ligt bij jou. Meld jij jouw praktijk aan?

Deze inspiratiesessie is het startsein van de visitatie voor huidtherapie! We informeren jou over de inhoud van de visitatie: het aanmelden, de voorbereiding, het bezoek, de resultaten, et cetera. Aanvullend is er ruimte voor al jouw vragen.

De sessie is online en duurt ongeveer een uur. We hopen je hier te zien en kijken uit naar een goede start van het visitatietraject.


Praktische informatie 
Doelgroep: Huidtherapeuten en praktijkeigenaren

Datum en tijd:
Dinsdag 30 mei 2023
19.15 - 19.30 uur inloggen (je wacht in de online wachtruimte) 
19.30 – 20.30 uur

Voorbereiding: 
Lees vooraf de visitatie handleiding.

Mogelijkheid tot terugkijken: Nee

Locatie: Online

Kwalificaties: 
Accreditatie: 2 geaccrediteerde punten
* Let op: de KP-punten voor het bijwonen van de informatiesessie (onderdeel ‘Deelname aan beroepsgerelateerde commissies, platforms en (regio)bestuur van de’ beroepsvereniging) worden verwerkt na aanmelding en geheel bijwonen van de informatiesessie.


Aanmelden: Via de oranje aanmeldknop links in het menu. Om de digitale informatiesessie goed te kunnen organiseren is het mogelijk om je tot en met 30 mei 2023 tot 08.00uur aan te melden.

Vragen? 
Neem bij vragen contact op met het secretariaat via info@huidtherapie.nl of 035 - 5427552. 
Of lees deze pagina met alle informatie over visitatie.