Informatiesessie I Visitatie aftrap!

Over dit evenement

Categorie
Vereniging
Datum en tijd
26 jan. 2023 19:30 - 20:30
Locatie
Online

Informatiesessie I Visitatie aftrap!

Is jouw praktijk, of de praktijk waarvoor je werkzaam bent geïnteresseerd in de visitatie? Wil je graag meer weten over de inhoud van de visitatie? Of heb je vragen? Meld je dan aan voor de informatiesessie visitatie!

Deze informatiesessie is de aftrap van de visitatie voor huidtherapie! We informeren jullie over de inhoud van de visitatie: het aanmelden, de voorbereiding, het bezoek, de resultaten, et cetera. Aanvullend is er ruimte voor al jullie vragen. Als het al mogelijk is laten we jullie meekijken in de digitale visitatieomgeving.

De sessie is online en duurt ongeveer een uur. We hopen jullie hier te zien en kijken uit naar een goede start van het visitatietraject.


Praktische informatie 
Doelgroep: Huidtherapeuten (minimaal 3 jaar afgestudeerd)

Datum en tijd:
Donderdag 26 januari 2023
19.15 - 19.30 uur inloggen (je wacht in de online wachtruimte) 
19.30 – 20.30 uur start de sessie

Mogelijkheid tot terugkijken: Ja

Locatie: Online

Kwalificaties: 
Accreditatie: 2 geaccrediteerde punten* 
* Let op: de KP-punten voor het bijwonen van de informatiesessie (onderdeel ‘Deelname aan beroepsgerelateerde commissies, platforms en (regio)bestuur van de’ beroepsvereniging) worden verwerkt na aanmelding en geheel bijwonen van de informatiesessie. Daarnaast zal er een certificaat automatisch aan jouw Mijn NVH worden toegevoegd.


Aanmelden: Via de oranje aanmeldknop links in het menu. Om de digitale informatiesessie goed te kunnen organiseren is het mogelijk om je tot en met 25 januari 2023 aan te melden.

Vragen?
Neem bij vragen contact op met het secretariaat via info@huidtherapie.nl of 035 - 5427552. Of lees deze pagina met alle informatie over visitatie.