Dag van de Huidtherapeut - 7 november 2020

Over dit evenement

Categorie
Scholing
Datum en tijd
7 nov. 2020 12:45 - 17:00
Locatie
Digitaal

De digitale - Dag van de Huidtherapeut 2020

“De huidtherapeut van de toekomst”

Op zaterdag 7 november a.s. vindt de eerste editie van het vernieuwde NVH congres plaats: de “Dag van de Huidtherapeut”. Een nieuwe naam én online! Een speciale digitale editie voor huidtherapeuten, op veilige afstand maar wel met elkaar verbonden. Een dag van elkaar ontmoeten in de virtuele lobby, netwerken en kennis en inspiratie opdoen!

Dit jaar staat de huidtherapie en de vereniging in het teken van het herijken van de visie op de toekomst van de huidtherapeut. Huidtherapie speelt een belangrijke rol binnen de huidzorg en vraagt om een duidelijke positionering van de huidtherapeut en de domeinen waarbinnen zij werkt. Dit vraagt om leiderschap, eigenaarschap en aanpassingsvermogen. Het adopteren van nieuwe technologieën, innoveren en nóg beter inspelen op de wensen van ieder individu.

Of je nu in loondienst werkt, werkgever of ZZP-er bent, jij staat voor je vak, je vereniging en kwaliteit van zorg. Vanuit je eigen kracht en jouw stijl weet jij collega’s, andere zorgverleners en cliënten te overtuigen van jouw kennis, kunde en kwaliteiten. Maar wanneer en hoe kom jij het overtuigendst over? Hoe werkt beïnvloeding en hoe kun je met je eigen talenten en vaardigheden meer invloed op anderen krijgen en makkelijker leren overtuigen?

Al deze onderwerpen en meer vind je op de Dag van de Huidtherapeut 2020. We brengen je op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en ontwikkelingen binnen je vak. We openen de dag met een inspirerende keynote spreker, waarna jij zelf bepaalt welke subsessies je wilt bijwonen. In de virtuele lobby is alle ruimte en tijd om met collega huidtherapeuten en de NVH partners een (video) chat of een tijdstip te plannen om te kunnen bijpraten en je kunt laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Dit is jouw dag met al jouw NVH huidtherapie collega’s!
 

Programma
Het volledige programma volgt de komende periode gefaseerd in de NVH Academie Nieuwsbrief en via de speciale event App! We houden je op de hoogte!

Doelgroep: Huidtherapeuten en studenten aan de opleiding huidtherapie

Datum en tijd
Zaterdag 7 november 2020
Aanvang inloggen 12.45 uur, Start programma 13.00 - 17.00

Locatie
Digitaal

Prijs voor deelname

€   55,00 - NVH leden
€   35,00 - NVH aspirant (student) leden (Nog geen lid? Meld je dan kosteloos aan als aspirant lid!)
€ 110,00 - Niet - leden

Accreditatie:
ADAP accreditatie wordt aangevraagd.

Aanmelden:
Via de oranje aanmeldknop links in het menu, met het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Ps. neem bij vragen contact op met het secretariaat via  congres@huidtherapie.nl of 035 - 5427552.