Week van de Huidtherapie

Over dit evenement

Categorie
Vereniging
Vanaf
5 okt. 2020
Tot
10 okt. 2020

Week van de Huidtherapie 2020

Dit jaar vindt de Week van de Huidtherapie plaats van 5 t/m 10 oktober 2020
De Marketingcommissie heeft een digitale tookit ontwikkeld, zodat jij jouw praktijk tijdens deze week volop kan promoten. Samen zorgen we voor meer zichtbaarheid en bekendheid voor ons vak.

Laat je zien!
Zichtbaarheid van ons vak, jouw praktijk en huidtherapeutische resultaten is enorm belangrijk om meer aandacht en bekendheid te krijgen. De Week van de Huidtherapie is een uitgelezen moment om consumenten, patiënten en (para)medici de behandelmogelijkheden van de huidtherapeut te laten zien.

Waarom aanmelden:

  • Alle huidtherapie praktijken die lid zijn van de NVH ontvangen dit jaar weer een gratis posterpakket en diverse digitale bestanden die gebruikt kunnen worden voor promotie tijdens de Week van de Huidtherapie.
  • Deelnemende praktijken zijn zichtbaar in de ‘vind een huidtherapeut’ tool op de consumenten website.
  • Tijdens deze week worden volop nieuwe video’s over huidtherapeutische behandelingen gedeeld. Houd de NVH Facebook pagina goed in de gaten.
  • Hoe meer praktijken meedoen, hoe groter de aandacht voor ons vak en hoe succesvoller de Week van de Huidtherapie! 

Aanmelden Week van de Huidtherapie is simpel:
Ga naar Mijn NVH - Mijn organisaties - klik op: Bewerk organisatie - ga naar het tabblad Overige gegevens - scroll naar beneden en vink (bij evenementenWeek van de Huidtherapie 2020 aan - als laatste klik op Wijzigingen opslaan.
Let op; dit kan enkel als je praktijkbeheerder bent van het praktijkprofiel op de NVH website.

Digitale Toolkit 2020
In de Media Toolbox onder Week van de Huidtherapie 2020 vind je materialen die je kunt gebruiken tijdens de Week van de Huidtherapie. 

Ps. neem bij vragen contact op met het secretariaat via info@huidtherapie.nl of 035 542 75 52