NVH Congres 22 mei 2019

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Scholing
Datum en tijd
22 mei 2019 12:45 - 21:30
Locatie
Postillion te Bunnik

NVH Congres 22 mei 2019

NVH Congres 22 mei 2019 

Wat betekent de Juiste Zorg op de Juiste Plek voor de toekomst, positionering en zorgverlening van de huidtherapeut? Welke waarde voegen wij toe aan de kwaliteit van leven? Hoe kunnen wij investeren in de gezondheidsvaardigheden van mensen en dat samen beslissen met de patiënt (over welke zorg het beste past) de norm wordt? Daarbij wordt met de huidige kennis en kunde de zorgverlening, op basis van de zorgbehoefte van de patiënt, ingericht in kwaliteitskaders, -standaarden en richtlijnen. Maar welke status hebben deze documenten en hoe ga jij daarmee om in de dagelijkse praktijk? Hoe beïnvloed dit jouw handelen, de zorg en vergoeding hiervan?

Daarover gaan we op 22 mei a.s. met elkaar in gesprek. We presenteren een aantal bijzondere en ervaren sprekers die het programma vullen met informatie en inspiratie over de Juiste Zorg op de Juiste Plek, regionalisering en positionering. Over hoe de patiënten te motiveren tot gezond gedrag en leefstijl te integreren in het behandelplan waarin we middels het ICF het functioneren van de mens als geheel centraal stellen. Hierbij ligt de focus op wond, oedeem- en compressiezorg.

Kom ook, discussieer mee, we zien je graag 22 mei a.s.!

Klik hier voor het programma > NVH Congres 2019

Datum en tijd:
Woensdag 22 mei 2019 van 13:30 tot 21:30 uur (inloop en aanmelding van 12:45 tot 13:20 uur)

Locatie:
Postillion Convention Centre Utrecht Bunnik te Bunnik

Prijs voor deelname:
€ 125,00 - NVH leden
€ 195,00 - Niet - NVH leden 
€   95,00 - NVH aspirant (student) leden (Nog geen lid en wil je van de korting gebruik maken? Meld je dan kosteloos aan als aspirant lid!)

Accreditatie:
Geaccrediteerd met 4,5 punten.

Aanmelden:
Via de oranje aanmeldknop links in het menu.

> Terug naar informatie over het NVH Congres