Training “Timemanagement”

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Scholing
Datum en tijd
23 okt. 2019 09:30 - 16:00
Locatie
Vergaderlocatie Nieuwegein

Training “Timemanagement” - De paramedicus als flexibele alleskunner

Drukke praktijken vragen om goed timemanagement. Er worden naast het uitoefenen van jouw vak steeds meer eisen aan je gesteld. De paramedicus als flexibele alleskunner. Hoe kun je de praktijk goed laten functioneren binnen de uren die hiervoor staan? Tijdens deze training ga je eerst onderzoeken waar je ja en waar je nee tegen zegt. Daarna ga je aan de slag met het maken van een goede planning die voor jouw praktijk werkt.  Wanneer je dit goed weet toe te passen, zal het rendement van jouw (tijds)investeringen verbeteren en houd je meer tijd over voor privézaken (waar je deze technieken uiteraard ook kunt toepassen).

Doel/Resultaat:
Je krijgt orde en structuur in jouw agenda en hebt meer tijd vrij voor jouw privéleven en vrijetijdsbesteding. Hierdoor zal het werkplezier en de mogelijkheid tot het behandelen van meer patiënten toenemen.

Datum: 23 oktober 2019

Tijd: 09:30 tot 16:00 uur

Catering: incl. lunch

Docent/trainer: Thalita Smit

Locatie: Vergaderlocatie Nieuwegein; Richterslaan 62 in Nieuwegein

Kosten: 165 euro (incl. BTW)

Accreditatie: geaccrediteerd met 6 punten.

Aanmelden: Via de oranje aanmeldknop links in het menu. 

Afmelden:
Voor het afmelden van NVH bijeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Afmelden dient schriftelijk (per e-mail) kenbaar gemaakt te worden. Bij afmelding tot zes weken vóór aanvang van de NVH bijeenkomst wordt er €12,50 administratiekosten in rekening gebracht. Bij afmelding binnen zes weken vóór aanvang van de de NVH bijeenkomst wordt het gehele deelname bedrag in rekening gebracht. Hierdoor is restitutie geven niet mogelijk.

Ps. neem bij vragen contact op met het secretariaat via info@huidtherapie.nl of 026 320 04 08.