PPN & VvAA Startersdag 2019

Over dit evenement

Categorie
Scholing
Datum en tijd
28 sep. 2019 09:30 - 16:30
Locatie
’t Hart (VvAA) in Utrecht

PPN & VvAA Startersdag 2019

Na de succesvolle startersdagen van voorgaande jaren, organiseert de PPN (Paramedisch Platform Nederland) ook dit jaar in samenwerking met de VvAA weer de ‘PPN & VvAA Startersdag’ op zaterdag 28 september 2019 in Utrecht. De federatie PPN is in 2015 opgericht en bestaat ondertussen uit zes paramedische beroepsverenigingen: EN (ergotherapeuten), NVD (diëtisten), NVH (huidtherapeuten), NVLF (logopedisten), OVN (optometristen) en VvOCM (oefentherapeuten).

Studeer je bijna af en/of wil je in de eerstelijn aan de slag? Of werk je al enkele jaren in dienst als diëtist, ergotherapeut, huid- en oedeemtherapeut, logopedist, optometrist of oefentherapeut Cesar/Mensendieck en wil je voor jezelf beginnen? Kom dan naar de ‘PPN & VvAA Startersdag’!

Wegwijs in de eerste lijn
Je maakt deze dag kennis met diverse aspecten van ondernemen in de eerstelijn. Via lezingen en workshops kom je te weten wat er in zo’n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, wetgeving, financiën & juridische zaken, marketing & sociale media en registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg centraal en hoe je dat kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk.

Datum & tijd:
Zaterdag 28 september 2019, 09:30 tot 16:30 (inloop 09:00 - 09:30, netwerkborrel 16:30 - 17:00).

Locatie:
Gebouw ’t Hart (VvAA), Orteliuslaan 750 te Utrecht.

Kosten:
€ 55,- voor leden van de EN, NVD, NVH, NVLF, OVN en VvOCM, € 85,- voor niet leden (Inclusief de ‘Startersgids’ en uitgebreide catering).

Programma:
Bekijk hier het programma.

Accreditatie:
Accreditatie voor de ‘PPN & VvAA Startersdag’ is aangevraagd. Verwachting is dat deze startersdag met 6 punten geaccrediteerd wordt door het Kwaliteitsregister Paramedici.

Aanmelden:
Klik hier (website Ergotherapie) om je aan te melden voor de ‘PPN & VvAA Startersdag’. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. De digitale factuur wordt nagestuurd.

Cursusvoorwaarden
De cursusvoorwaarden kun je hier downloaden.

Ps. neem bij vragen contact op met het secretariaat via info@huidtherapie.nl of 026 320 04 08. 

Onze partners