NVH Congres 2 november 2019

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Scholing
Datum en tijd
2 nov. 2019 10:00 - 18:00
Locatie
Postillion te Bunnik

NVH Congres Cosmetische zorg
Kwaliteit en gedragsverandering in de huidtherapeutische praktijk

Op zaterdag 2 november a.s. vindt het tweede NVH Congres van dit jaar plaats. Wederom gaan we er een mooie dag van maken en hopelijk mogen we weer veel leden verwelkomen. We starten de dag met de Algemene ledenvergadering waar we met elkaar het jaar evalueren en vooruitkijken naar wat 2020 ons gaat brengen.

Dit congres en onze partner line up staan wellicht in het teken van cosmetische zorg, het onderwerp raakt ons als mens, huidtherapeut en de praktijk. We leven in een snel veranderende wereld en ook de zorg vraagt om verandering. In hoe we de zorg organiseren maar vooral ook hoe we de zorg verlenen en hoe de patiënt zelf kan bijdragen aan zijn of haar eigen gezondheid. Daar zit een hele uitdaging in want dat vraagt om een andere denkwijze, werkwijze en gedragsverandering, en dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

De NVH Congrescommissie heeft daarom alles uit de kast getrokken om de beste spreker te vinden die ons daarbij kan helpen. Met trots mogen we bekendmaken dat het gelukt is om niemand minder dan Dr. Ben Tiggelaar te strikken voor een keynote sessie over de wereld van gedragsverandering. Of het nu jezelf betreft, je patiënt of je collega, hoe selecteer je concreet gedrag wat tot succes leidt? Waarom is veranderen zo moeilijk en welke stappen werken wel? Wat is er nodig om te komen tot veranderdoelen die wél motiveren?

Naast het uitvinden hoe we tot gedragsverandering kunnen komen zoomen we tijdens sessies ook dieper in op kwaliteit. Wat betekent het Kwaliteitskader cosmetische zorg voor de huidtherapeutische praktijk? Hoe maak jij keuzes voor nieuwe behandeltechnieken of aanpassingen in jouw behandelingen gebaseerd op evidence?

Ben jij een huidtherapeut met het vizier op de toekomst maar je beide benen stevig op de grond? Of je nu in loondienst werkt of één of meerdere praktijken bestiert, werkt in de cosmetische zorg of oedeemzorg… je mag dit congres niet missen! 

Programma
Klik hier voor het programma

Datum en tijd:
Zaterdag 2 november 2019 van 10:00 (start Algemene Ledenvergadering 10.00, aanvang congresprogramma om 12.45) tot 18:00 uur
*Let op de tijden kunnen nog aangepast worden.

Locatie:
Postillion Convention Centre te Bunnik

Prijs voor deelname:
€ 125,00 - NVH leden
€ 225,00 - Niet - NVH leden 
€   95,00 - NVH aspirant (student) leden (Nog geen lid en wil je van de korting gebruik maken? Meld je dan kosteloos aan als aspirant lid!)

Accreditatie:
Geaccrediteerd met 3,5 punt.

Aanmelden: 
Via de oranje aanmeldknop links in het menu.
Kom je ook naar de ALV? Meld je dan via deze link apart aan!