NO SUN RUN | Ren jij mee met team Huidtherapie?

Over dit evenement

Categorie
Vereniging
Datum
21 sep. 2019

Hardlopen in het donker om aandacht te vragen voor huidkanker! 
Voor de 3e keer wordt een enthousiast team van huidtherapeuten samengesteld om deel te nemen aan de No Sun Run! Tijdens dit hardloopevent op zaterdagavond 21 september a.s. wordt er aandacht gevraagd voor het project 'Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen'.

Waarom een eigen team met huidtherapeuten tijdens de No Sun Run?
Als huidtherapeut weten wij hoe belangrijk het is om de huid, in het bijzonder die van kinderen, goed te beschermen tegen de zon. Daarom steunen wij dit initiatief door met een eigen team Huidtherapie mee te lopen. Zo zijn we zichtbaar als beroepsgroep en halen we geld op voor het project ‘Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen’ van het Huidfonds.

Hardloopevent Damloop by Night 21-09-2019
De No Sun Run wordt als onderdeel georganiseerd binnen de populaire Damloop by night in Zaandam. Iedereen kan mee doen, het parcours heeft een lengte van 8 km en er staan meer dan voldoende toeschouwers aan de kant om jou (op je eigen tempo) te laten finishen!

Wil jij onderdeel zijn van ons team Huidtherapie? Meld je dan alleen, of met collega’s, aan via info@huidtherapie.nl. Vol = vol.

Onze partners