IPO, jouw toegevoegde waarde in de praktijk

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Scholing
Datum en tijd
12 sep. 2019 09:30 - 17:00
Locatie
Postillion Bunnik

Cursus IPO - Individuele Professionele Ontwikkeling

Het is tegenwoordig steeds belangrijker om een lange termijn visie op je therapeutisch handelen te hebben. Dat betekent keuzes maken, reflecteren, profileren en evalueren. De toekomst veranderd en vraagt om meer ondernemerschap. Je redt het niet meer met alleen het uitvoeren van behandelingen. Er wordt van je verwacht dat je nadenkt over jouw eigen handelen, dat je in actie komt ten behoeve van de groei en/of voortgang van jouw praktijk. Dat je meer met een ondernemende blik naar je vak kijkt, of dit nu vanuit een loondienst verband is of vanuit het eigen ondernemerschap.

Dit is niet alleen belangrijk voor je eigen ontwikkeling, ook het Kwaliteitsregister Paramedici vraagt om een goed geformuleerde reflectie op jouw handelen met daarbij een concreet plan voor je individuele professionele ontwikkeling (IPO).

Maar in de waan van de dag is het lastig om achter de computer te bedenken waar je over 5 jaar wilt staan, wat je visie is en wat je ontwikkelpunten zijn. Je wilt waarschijnlijk gewoon cliënten behandelen!

De cursus Individuele Professionele Ontwikkeling (IPO) laat je op een speelse manier (her)ontdekken waar jouw talenten liggen en hoe je dat beter voor het voetlicht kunt krijgen. Je krijgt inzichten in het waarom van de IPO, wat is precies de Demingcirkel en hoe pas ik dit toe in de praktijk, waarom een visie nodig is om smart doelen te kunnen stellen. Je leert reflecteren op je eigen handelen. Je leert beschrijven wat jouw ontwikkelpunten zijn en gaat hier adequate (smart) acties bij formuleren. Ook wordt duidelijk hoe je uitkomsten van cliëntervaringsonderzoeken zoals Qualiview kunt verwerken in jouw IPO.

Datum: 12 september 2019

Tijd: 09:30 tot 17:00 uur

Catering: incl. lunch

Docent/trainer: Thalita Smit

Locatie: Postillion Hotel Utrecht Bunnik; Baan van Fectio 1 in Bunnik

Kosten: 165 euro (incl. BTW)

Accreditatie: ADAP geaccrediteerd

Aanmelden: Via de oranje aanmeldknop links in het menu. Aanmelden kan t/m 21 augustus a.s..

Afmelden:
Voor het afmelden van NVH bijeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Afmelden dient schriftelijk (per e-mail) kenbaar gemaakt te worden. Bij afmelding tot zes weken vóór aanvang van de NVH bijeenkomst wordt er €12,50 administratiekosten in rekening gebracht. Bij afmelding binnen zes weken vóór aanvang van de de NVH bijeenkomst wordt het gehele deelname bedrag in rekening gebracht. Hierdoor is restitutie geven niet mogelijk.

Ps. neem bij vragen contact op met het secretariaat via info@huidtherapie.nl of 026 320 04 08. 

Onze partners