Cursus Huidzorg & Schimmels

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Scholing
Datum en tijd
19 jun. 2019 10:00 - 16:00
Locatie
Vergaderlocatie Nieuwegein

Cursus Huidzorg & Schimmels

Tijdens deze cursus wordt je weer helemaal up to date gebracht over schimmels en de huid. Naast de benodigde kennis en kunde over schimmeldiagnostiek wordt dieper ingegaan op de functie en pathologie van schimmels op de huid. Ook binnen de oncologische (na)zorg is alertheid op en juiste diagnostiek van schimmels een belangrijk onderdeel van goede huidzorg. 

Na het succesvol afronden van deze cursus kan de huidtherapeut ook gebruik maken van de diagnostische mogelijkheden van het laboratorium voor medische microbiologie van het Radboud UMC. Zij mogen nagel- en huidmonsters afnemen en inzenden ter beoordeling op de aanwezigheid van schimmels. Dit heeft als voordeel voor de patiënt dat deze direct in de praktijk kan worden geholpen. Het certificaat heeft een geldigheid van drie jaar; daarna vindt een nascholing plaats.

Datum: 19 juni 2019

Tijd: 10:00 tot 16:00 uur

Catering: incl. lunch

Docent/trainer: Mischa Nagel

Locatie: Vergaderlocatie NVH; Richterslaan 62 in Nieuwegein

Kosten: 165 euro (incl. BTW)

Accreditatie: ADAP geaccrediteerd

Aanmelden: Via de oranje aanmeldknop links in het menu.

Afmelden:
Voor het afmelden van NVH bijeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Afmelden dient schriftelijk (per e-mail) kenbaar gemaakt te worden. Bij afmelding tot zes weken vóór aanvang van de NVH bijeenkomst wordt er €12,50 administratiekosten in rekening gebracht. Bij afmelding binnen zes weken vóór aanvang van de de NVH bijeenkomst wordt het gehele deelname bedrag in rekening gebracht. Hierdoor is restitutie geven niet mogelijk.

Ps. neem bij vragen contact op met het secretariaat via info@huidtherapie.nl of 026 320 04 08. 

Onze partners